Green Line

Durmaksızın geliştirilen pencere profil yapıları, enerji kaybının önüne geçebilmek için, daha iyi çözümler geliştirmektedirler. Böylece enerji için daha az bedel ödenirken, çevreye yayılan zararlı gazlar da önlenir. "GreenLine®" pencere profilleri uzun yıllar kullanıldıktan sonra, yeniden işlenerek hammadde olarak kullanılırlar. Bu sayede mevcut kaynaklar korunmuş, tüketilmemiştir.

Almanya'da inşaat alanında yılda yaklaşık 800.000 ton PVC ürünleri neredeyse her zaman ekonomik çözümü oluşturmaktadır. Ekonomik fiyatı, uzun ömür ve düşük bakım masraflarından oluşan iyi fiyat/verim oranı ile pazar başarısına ulaşmıştır.

Farklı pencere malzemelerinin ömür sürelerini kapsayan ciddi ekolojik bilançolar, uzun ömürlü PVC pencerelerin, en uygun değerleri kapsadığını ortaya koymuştur.

GreenLine® şimdi ilgi ve tartışmaların odağında, çevre dostu stabilizatör teknolojisini geliştirmektedir. Pencerelerin yoğun kullanımı, "standart PVC'den beklenenleri çok aşan talepleri de gündeme getirmektedir. Hava ve UV ışınlarına karşı dayanıklılığı pencerenin ömrünü belirleyen özelliklerdendir.

Başlangıçta bunları elde etmek için çözülemez kadmiyum/kurşun alaşımları kullanılmaktaydı. GreenLine® pencerelerde, bugün daha iyi kalitede profil elde etmek için kalsiyum/çinko bazlı çevre koruyucu stabilizatörler kullanılmaktadır.

Tescilli marka GreenLine® ile işaretlenen pencerelerin yerine getirmesi gereken yükümlülükler vardır ve KÖMMERLİNG ve iş ortakları bunları kendi istekleriyle gönüllü olarak yerine getirmektedirler. Bu yükümlülükler "yeşil" stabilizatörlerin yanında genel kalite şartlarını da içermektedir.

Panjur ve RolaPlus

RolaPlus panjur kutusu; 4 yükseklik ölçüsünde (146, 166, 186 ve 210 mm.) ve 3 genişlik ölçüsünde (200, 230 ve 260 mm.) sevk edilir. Panjur kutularının dış yüzey ve iç yüzey profilleri ve bağlantı profilleri, odacıklı PVC profillerinden üretilir. isteğinize bağlı olarak çeşitli renklerde ve dekorlu olarak teslim edilir. 

Panjur kullanımı, çekme kordonu, redüktör çubuğu veya tüp motor iledir. Tek bir panjur kutusunun uygulanma imkanı olmadığı uzunluklarda veya kapı-pen-cere ayrımlarında çift yönlü "U" kılavuz dikme, sorunu kolayca çözümler. 

Her tür mimari duruma cevap veren renkli veya ahşap desenli panjur profilleri, panjur kutusu ve yan kılavuz U profillerde kolayca akarak hareket ederler. Panjur kutusunda toplanarak açılır veya diğer yönde hareketle kapanırlar ve güvenli olarak kilitlenirler. Panjur kutusuna kolayca sineklik ve güneşlik rulosu eklenebilir. Başlangıçta bu parçalar uygulanmadı ise, sonradan hızlı, basit ve problemsiz bir şekilde, ana donatıma eklenebilir. 

RolaPlus her tür yapı durumuna uygundur. Beyazın dışında, örneğin ahşap dekorlu veya renkli pencereler takıldığında toplam mükemmel görünüm için alüminyum panjur profilleri ahşap dekorlu veya renkli olarak temin edilebilir. Standart Folyo-renk programı "Colorit" aşağıdaki gibidir. Diğer istekleriniz için bizi arayabilirsiniz.

Klasik RolaPlus panjur kutusu bile çok şey demektir. 

Aşağıya bırakılmış panjur sayesinde, hırsızları uzak tutar, pencere - panjur arasındaki durgun hava, enerji kaybını önler, izolasyonlu profiller sayesinde dışarıda gelen sesleri engeller, mobilya ve perdelerin solmasını önler. 

Oda içerisine giren yoğun-sert güneş ışığını kontrol eder. Gözlerimizi ve bakış alanımızı istenmeyen etkilerden korur. Televizyon, video ve dia showlarının izlenmesini kolaylaştırır.

Panjur 

Panjurlar üzerlerine düşen ışığının içeri girişini ve aydınlığı düzenler. Yabancı ve meraklı bakışlardan, soğuktan, sıcaktan, gürültüden, rüzgardan, yağmurdan, doludan, güneşten korur. 

Isıtma enerjisinden tasarruf sağlayarak, çevre korumaya katkı sağlar. Panjurlar evlerimiz için en önemli güvenlik unsurlarıdır. Bizi rahatlatırken hırsızlarda her zaman soğuk duş etkisi yaratır.

Eurofutur

EuroFutur® sizin geleceğe açılan pencerenizdir. Avrupa'nın 1 numaralı PVC pencere profilleri üreicisi Kömmerling'in bu yeni modeli, yoğun ve sürekli araştırma geliştirme faaliyetlerinin sonucudur.

EuroFutur®, yeni stili ile vurgulayıcı ve olağanüstüyü temsil eden bir dizayndır. 70 mm profil genişliği, sağladığı 4 odacıkla mükemmel izalasyon değerlerini sağlar. Metal destek profilinin özel dizaynı 5. odacık demektir. Statik emniyet değerleri de oldukça yüksektir. Kanatların doygun, göz okşayıcı dizaynını hissedin.

EuroFutur®, PVC pencere profilleri başlangıca göre bugün çok yüksek gelişme göstermiştir. Şekilde 30 yılda nasıl gelişme gösterdiği grafik olarak görülkmektedir. 50mm. 60mm. ve nihayet 70mm. Aynı gelişme çizgisinde dizaynlar daha komplike hale gelmiş yumuşak hatlar öne çıkmış, gelişen plastik extrüzyon'un imkanları profil tekniğine yansımıştır.

1-70mm. profil genişliği ile yüksek izolasyon değerleri, optimum profil yüksekliği sayesinde daha geniş ışık alanları.

2- Maksimum ölçülendirilmiş metal destek profilleri ve yenilikçi kalıpları ile 4 odacıklı profil yapısı ve metal desteğin sağladığı ilave odacık.

3- Çok yüksek iklim farklılıklarına ve darbeye dayanıklı PVC profil, tamamen geri dönüşümlü ve modern stabilizatörle üretilmiştir.

4- 13 mm. aksesuar eksen kanalı ile maksimum güvenlik gerçekleşmiştir.

5- İçeriden ve dışarıdan oldukça eğrisel yüzeylerle EuroFutur® pencerelere, geleceğin dizaynını gösterir.

6- iç kısımdaki cam çıtasının kanatlara doğru eğrisel formu, pencerenin dar ve çekici görünmesini sağlar.

7- Zengin ürün paleti sayesinde dar çerçeve genişliği ve profil çeşitliliği ile, dış cephe görünümünde her tür detay imkanı mümkündür.

8- Kasa - Kanat arasındaki üst üste binme mesafesinin derinliği, yeni bazı aksesuarların gizli veya görülebilir şekilde kullanılabilmesine imkan tanımaktadır.

9- İleri - Modern ısı ve ses izolasyonlu camlar, 39 mm. kalınlığa kadar takılabilmektedir.

10- Cam kanalında seçime bağlı olarak ön yüzeye veya aşağıya doğru su tahliye edilebilmektedir.

11- Kolay temizlenebilinir eğimli iç yüzeylerde kirlenme birikmez. Greenline® logosunun bulunduğu çubuklar, bu yüzeyde bulunur.

12- İç ve dış denizliğin mükemmel uyumu, montaj tekniği ve tamamlayıcı profiller.

Kömmerling Kapılar

  • Combidur AV
  • Katlanır Kapı
  • Sürme Kapı
  • Wolkswagen Kapı

Hızlı İletişim

tel: +90 (212) 234 55 03

faks: +90 (212) 248 89 68

Şirket Merkez

Sıracevizler Cad. No:72 

Şişli / İstanbul Türkiye

Üretim Tesisi

Seyrantepe Altınay Cad. Gül Sok. No:15  

4.Levent / İstanbul Türkiye